Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: Καταγγελία για απάτες σε βάρος επιχειρήσεων

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου με την οποία ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για απάτες σε βάρος επιχειρήσεων της περιοχής που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει εις βάρος τοπικών επιχειρήσεων, αρπαγή χρημάτων μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα σε εμπορική επιχείρηση παρήγγειλαν τηλεφωνικά και στη συνέχεια λέγοντας ότι έβαλαν παραπάνω χρήματα, επιδεικνύοντας καταθετήριο πολλαπλάσιας της πραγματικής αξίας, προσπάθησαν αλλά τελικά δεν πήραν ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ.

Σε άλλη επιχείρηση, από τον τομέα της εστίασης αυτή τη φορά, απέσπασαν 600 ευρώ πάλι με τηλεφωνική παραγγελία και προσκομίζοντας καταθετήριο πολλαπλάσιας της πραγματικής αξίας, μέσω της υπηρεσίας «Λεφτά στο Λεπτό» (για την χρήση της υπηρεσίας «Λεφτά στο Λεπτό» δεν χρειάζεται να βάλετε εσείς την κάρτα σας στο μηχάνημα).

Εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ στους συναδέλφους και συνιστούμε να απευθύνονται άμεσα στην τράπεζα τους για οποιαδήποτε συναλλαγή και σε περίπτωση που αντιληφθούν το οτιδήποτε ύποπτο ή παράνομο να προσφύγουν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΣΣΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button