Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου σε Κεραμέως: Να κινηθούν οι διαδικασίες για το τμήμα Γεωπονίας

Τις διαδικασίες, ώστε να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ ολόκληρο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος ενόψει της δημιουργίας του τμήματος Γεωπονίας στο Μεσολόγγι ζητά να κινηθούν άμεσα ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου με επιστολή στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Αναλυτικά:

Αξιότιμη κα. Υπουργέ,

«Ενόψει της επικείμενης δημιουργίας του νέου τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Μεσολόγγι, η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σάς ζητά να κινήσετε άμεσα τις διαδικασίες, ώστε να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ ολόκληρο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που έχει διαμορφωθεί από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πατρών και πάρει έγκριση από το Υπουργείο σας, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας θεωρεί αναγκαίο να τεθούν συγκεκριμένες και έγκαιρες προθεσμίες για την ολοκλήρωση της μετακίνησης φοιτητών, μελών ΔΕΠ και εργαστηριακού εξοπλισμού από το υπό κατάργηση αντίστοιχο τμήμα της Αμαλιάδας στο νέο τμήμα του Μεσολογγίου, προκειμένου αυτό να μπορέσει να υποδεχθεί χωρίς προβλήματα τους πρώτους του φοιτητές τον Σεπτέμβριο του 2022.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ»

Ένα Σχόλιο

  1. Περιμένετε εσείς τμήμα Γεωπονίας. Θα περιμένετε πολύ. Το κράτος και οι κυβερνήσεις ΕΝΑ πράγμα θέλουν μόνο από την Αιτωλοακαρνανία. Τον Αχελώο. Μετά μαύρη πέτρα όπως γίνεται 40 χρόνια, και φταίνε αυτοί που ψηφίζετε διαδοχικά οι Αιτωλοακαρνάνες, και έχετε αφήσει τον νομό στον Μεσαίωνα. Μόνο τα ΑΕΙ ήξεραν να σας πάρουν και ας είχαν εισακτέους. Και από τα Πειραματικά που αυξήθηκαν πανελλαδικά έξω μείνατε. Το αρχοντικό Καμποσιώρα στο Αγρίνιο θα γκρεμιστεί υποβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο μια από τις πιο άσχημες πόλεις της Ελλάδας, η υπόσχεση για την Γεωπονία ήταν μόνο για να σας γλυκάνουν επειδή πήραν τα ΑΕΙ και σας αφήσουν με ζωικών παραγωγών και ιχθυοκαλλιέργειες. Τον Αχελώο να πάρουν και ας βγάζετε μόνο τσοπάνηδες. Θλίψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button