ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ζητά την διαγραφή του ο Πάνος Μπεσίνης

«Παρωδία η Γενική Συνέλευση, επικρατεί πόλωση και δεν υπάρχει διάθεση για αποκλιμάκωση»

Αίτημα διαγραφής από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου υποβάλει με ανοικτή του επιστολή ο Παναγιώτης Μπεσίνης, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου.

Ο κ. Μπεσίνης δηλώνει απογοητευμένος από την τελευταία Γενικη Συνέλευση του Συλλόγου και την στάση που επέδειξαν ορισμένα μελη του Δ.Σ. Το πολωτικό κλίμα που επικρατεί, ήταν η αφορμή για το αίτημα διαγραφής του κ. Μπεσίνη, το οποίο και αποτελεί, όπως επισημαίνει «μια ύστατη προσπάθεια με συμβολικό χαρακτήρα αφύπνισης και επαναπροσδιορισμού στάσης για τα συλλογικά δρώμενα προς όλους».


Γράφει συγκεκριμένα:

«Μια παραίτηση για μια ύστατη έκκληση ανασύνταξης.

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
όπως σας είχα ενημερώσει προφορικά μέσω της γραμματέως του συλλόγου, θα περίμενα την Γενική Συνέλευση των μελών του ΕΣΑ, προκειμένου να πάρω κάποιες προσωπικές αποφάσεις σε σχέση με την συνέχιση της παρουσίας μου στον σύλλογο.

Στην συνέλευση της Δευτέρας 16/01/2023, προσπάθησα με την μικρή μου παρέμβαση να υπενθυμίσω σε εσάς και στα –λίγα δυστυχώς- παρευρισκόμενα μέλη, ότι ο ΕΣΑ στην υπερ-εκατονταετή διαδρομή του, πορεύτηκε και έγινε μεγάλος μέσα από την διαφορετικότητα των μελών του (είτε ασκούσαν διοίκηση είτε όχι) αλλά και την δυνατότητα να συνθέτει τις διαφορετικές απόψεις. Τέλος κάλεσα όλους τους συναδέλφους που θα εμπλακούν στις επερχόμενες εκλογές αυτό να μην το ξεχνούν ποτέ και να το έχουν παρακαταθήκη και κριτήριο σκέψης και δράσης.

Δυστυχώς συνάδελφοι η τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικιά σας ευθύνη εξελίχθηκε σε παρωδία.
Προτάσσοντας διαρκώς και περίπου αποκλειστικά την προσωπική εμπάθεια, την εμμονική στάση για ήσσονος σημασίας ζητήματα ( θερινό πενθήμερο, Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου κλπ) και τον διχαστικό λόγο, μόνο διάθεση για σύνθεση και αποκλιμάκωση του πολωτικού κλίματος δεν διαφαίνεται να επιζητείται. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι περισσότερα του ενός μέλη του υπάρχοντος ΔΣ στην παρέμβαση τους στην «συνέλευση», φρόντισαν να «υπενθυμίσουν» ότι η συμμετοχή στον σύλλογο δεν είναι υποχρεωτική, δείχνοντας ταυτόχρονα και την πόρτα της εξόδου στους «διαφωνούντες» συναδέλφους.

Με λύπη και με πόνο ψυχής σας υποβάλλω σήμερα συνάδελφοι, αίτημα διαγραφής μου από τον σύλλογο.
Σας καλώ να το κάνετε δεκτό με την επισήμανση ότι είναι μια ύστατη προσπάθεια με συμβολικό χαρακτήρα αφύπνισης και επαναπροσδιορισμού στάσης για τα συλλογικά δρώμενα προς όλους.

Δεν καλώ κανένα συνάδελφο μέλος του συλλόγου να με μιμηθεί.
Αντιθέτως καλώ και παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να εμπλακούν ενεργά, να ενδυναμώσουν και να αναγεννήσουν τον σύλλογο με τις απόψεις, τις σκέψεις και τις δράσεις τους».

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Οι Αγρινιώτες καταναλωτές δεν έχουνε χεστεί ούτε για τον εμπορικό σύλλογο ούτε για ποιος παραιτείται ή ποιος κάνει τον πρόεδρο, το μόνο που ενδιαφέρει τους καταναλωτές είναι οι τιμές των προϊόντων σας αν δεν είναι καλές υπάρχει και το διαδίκτυο αλλά και άλλες αγορές.

  2. ΕΎΓΕ που τα λες έξω από τα δόντια!
    Το Συμβολικά δεν υπάρχει πλέον είναι η Αλήθεια!!! Ή Παρωδία να τελειώσει κάποτε! Δεν πάει άλλο έτσι! Με μπαλώματα δεν υπάρχει Εμπόριο! Καταστρέψανε την κοινωνία οι Άρχοντες των Δούλων και των Νέων που θέλουν να πετάξουν να ανοιχτούν, να δουλέψουν να δημιουργήσουν! Αλλά δεν τους αφήνουν!!! Ξέρετε ποιοι! Οι Γνωστοί Άγνωστοι που ψηφίζαμε χρόνια τώρα για ένα τόπο καλήτερο! Δυστυχώς τα λάθη πρέπει να γίνονται για να μας γίνονται μαθήματατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button