Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διαμαρτυρίες για τη μεταφορά μηχανημάτων από το Νυδρί στον Σκορπιό

Από τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Νυδριού εκδόθηκε την παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τη μεταφορά οχημάτων και υλικών απο το λιμάνι του Νυδριού στον Σκορπιό:

“Κατά τις πρωινές ώρες βαρέα οχήματα έφτασαν στο λιμάνι Νυδριού και συγκεκριμένα στην μικρή πλατεία μπροστά από τα ferry boats για την μεταφορά τους στον Σκορπιό.

Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Ελλομένου εκφράζει την δυσαρέσκεια, την απογοήτευση και την αντίδραση του προς τους υπεύθυνους- ανεύθυνους της Ν. Σκορπιός.

Ως Εμπορικός κι Επαγγελματικός Σύλλογος δεν αντιλαμβανόμαστε την απαξίωση αυτή από τους υπεύθυνους της νήσου Σκορπιός (με αυτό τον τρόπο θα αναβαθμίσουν την περιοχή;) και δεν δεχόμαστε να μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες Β΄κατηγορίας.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Ελλομένου και με την ισχυρή θέληση της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, ώστε οι υπεύθυνοι της νήσου Σκορπιός να σεβαστούν τις απόψεις μας, την περιοχή μας και τα άμεσα συμφέροντα αυτής γενικότερα.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ να υποβαθμίζετε με τέτοιο τρόπο τον τόπο μας.

Το θέμα χρήζει άμεσης επέμβασης των τοπικών αρχών για την επίλυση αυτού!!!”

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του lefkadapress το F/B Μεγανήσι έκανε ένα και μοναδικό δρομολόγιο σήμερα 23 Ιουλίου στις 06.15 το πρωί, ξημερώματα δηλαδή σε μια περιοχή που τέτοια ώρα δεν ενοχλείται η τουριστική κίνηση, με προορισμό το Σκορπιό μεταφέροντας υλικά αφού ως γνωστόν το project στο νησί έχει ξεκινήσει και επέστρεψε άδειο στο Νυδρί . Κανένα άλλο δρομολόγιο δεν έγινε.

https://lefkadapress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button