Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Εμπορική Συλλογική Κίνηση» για πενθήμερο: «Θέλουν μια αγορά μπάχαλο»

Ο Συνδυασμός «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» εξέδωσε ανακοίνωση για το καλοκαιρινό πενθήμερο, με την οποία αποδοκιμάζει και καταγγέλλει την πρόταση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου (τρία Σάββατα του καλοκαιριού κλειστά).

Η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» χαρακτηρίζει αυθαίρετη, αυταρχική και προκλητική την ενέργεια αυτή σημειώνοντας παράλληλα πως «θέλουν μια αγορά μπάχαλο και προτείνουν να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει».

Η ανακοίνωση αυτούσια:

«Ο Συνδυασμός που σήμερα κατέχει την οριακή πλειοψηφία στο ΔΣ με 5 ψήφους στις 9 προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την ιστορία του Συλλόγου. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ θεώρησε ότι η δική τους άποψη, η δική τους απόφαση, το δικό τους γούστο και οι δικές τους δεσμεύσεις προς τρίτους είναι πάνω από την άποψη των μελών.

Εκτρέπονται για άλλη μια φορά και φέτος συνδικαλιστικά και προσπαθούν να μετατρέψουν το ΔΣ του ΕΣΑ από εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων των μελών του σε δικτάτορα που
αποφασίζει και διατάζει. Θέλουν μια αγορά μπάχαλο και προτείνουν να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και για αυτό άλλωστε σε κάθε τους δήλωση υπερτονίζουν το προαιρετικό

Ο Συνδυασμός «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» τις πρακτικές αυτές:

τις ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

και επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώσει και να προστατεύσει τα μέλη του αποκαλύπτοντας όλα όσα γίνονται και τον τρόπο που διοικείται σήμερα ο Σύλλογος.
Ο τρόπος που διάλεξαν μόνοι τους να αποφασίσουν για το πενθήμερο είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Σας είχαμε προϊδεάσει για τις ενέργειες τους αλλά δε θα επεκταθούμε περαιτέρω στο συγκεκριμένο κείμενο. Έπεται συνέχεια…

ΥΓ: Προς το παρόν επιλέγουμε να μην κάνουμε χρήση των δυνατοτήτων που μας δίνει το καταστατικό και δε θα εκκινήσουμε διαδικασίες αποψίλωσης του ΔΣ, προκειμένου να προστατεύσουμε το Σύλλογο και να μη τον οδηγήσουμε άμεσα σε εκλογές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button