ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΛΟΠΥ: παράδοση αθλητικού εξοπλισμού στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα την Πέμπτη

Στις δομές της «Κιβωτός του Κόσμου»

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) θα προχωρήσει σε τοποθέτηση μπασκετών στη δομή της «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, καθώς και εξοπλισμού βόλεϊ στη δομή στην Κόνιτσα, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των 45 παιδιών που φιλοξενούνται στις δύο δομές.

Παράλληλα, στη δράση συμμετέχουν 3 κορυφαίες εταιρείες από τον χώρο της αγροδιατροφής που θα προσφέρουν με τη σειρά τους δώρα και τρόφιμα στα παιδιά. Συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ θα δωρίσει μπάλες και γαλακτοκομικά προϊόντα, η Δ. Νομικός προϊόντα συσκευασμένης τομάτας και η ΚROP φρέσκα φρούτα και λαχανικά.


ΕΛΟΠΥ, ΜΕΒΓΑΛ, Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ και KROP ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών καλύτερη, γεμάτη παιχνίδι και ανέμελες στιγμές. Η μικρή αυτή γιορτή παράδοσης του αθλητικού εξοπλισμού, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, στις 13:00 στη δομή στη Πωγωνιανή και στις 16.00 στη δομή στην Κόνιτσα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΕΛΟΠΥ και των άλλων τριών εταιρειών που συμμετέχουν.

*Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button