ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση της διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Η Πρόεδρος της ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Λαμπρινή Κολοβού, συνοδευόμενη από την Αντιπρόεδρο κ. Διαμαντοπούλου Όλγα, τη Γραμματέα κ. Τρομπούκη Θεοδώρα και την Υπεύθυνη του Παραρτήματος κ. Κοσμά Αλεξάνδρα πραγματοποίησαν την Τρίτη 1/10/2019 εθιμοτυπική επίσκεψη στην Πάτρα, στο νεοκλεγέντα Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη Νεκτάριο με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αφού εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την εκλογή του, ευχήθηκαν να έχει μία παραγωγική, γόνιμη, δημιουργική και επιτυχημένη θητεία προς όφελος της Περιφέρειας και της Πατρίδας.

Τονίστηκε ότι θα είναι ιδιαίτερα τιμητικό για όλους να επισκεφτεί το νεοσύστατο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ για να διαπιστώσει το σημαντικό έργο που επιτελείται.

Ο νέος Περιφερειάρχης, ενημερωμένος για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προθυμία για την επίλυσή τους και διαβεβαίωσε ότι η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Περιφέρειας σε θέματα αρμοδιότητας της.

Η Οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και τα «Γενναία της Παιδιά» ευχαριστούν από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button