Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Τιμήθηκε για την προσφορά του ο Επαμεινώνδας Τάνταρος

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παπαστράτειο Μέγαρο στις 5 Ιουνίου 2022 όπου αποδόθηκε τιμητική διάκριση και βραβεύτηκε ο κ. Επαμεινώνδας Τάνταρος, επί εικοσαετία πρόεδρος, για τη συμβολή του στη δημιουργία της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και την πολυετή εθελοντική προσφορά του.

Την προσωπικότητα και το έργο του παρουσίασε η Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Όλγα Σιούλα-Διαμαντοπούλου στην κατάμεστη αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού, εστιάζοντας κυρίως στις έννοιες του εθελοντισμού, της ενσυναίσθησης, της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης, της ισότητας, του σεβασμού στο διαφορετικό, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του αδύναμου παιδιού.


Τιμητική πλακέτα απένειμε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Λαμπρινή Κολοβού.

Οι βραβεύσεις και οι τιμές στοχεύουν στον κοινωνικό αυτοματισμό και την καλλιέργεια του εθελοντισμού για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικό σύνολο «ΗΧΩ» υπό την μουσική και καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Γιώργου Αθανασόπουλου τους οποίους η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά.
Η κοινωνία των πολιτών του Αγρινίου για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι στηρίζει και εκτιμά το έργο που επιτελείται στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: η Α΄ Αντιπρόεδρος και πρώην Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κα. Μαριάννα Μόσχου, η κ. Χρισταλένα Κατάμη Συμβουλευτική Ψυχολόγος Αποκατ/σης της ΕΛΕΠΑΠ, εκπρόσωπος της εκκλησίας Πανοσιολογιότατος Πατήρ Νεκτάριος Αρχιερατικός επίτροπος Αγρινίου, οι Βουλευτές κ. Καραγκούνης Κων/νος, κ. Βαρεμένος Γιώργος, κ. Θάνος Μωραΐτης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής , εκπρόσωπος της Περιφέρειας κα Αμαλία Βούλγαρη.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παπαγεωργίου Μαρία και ο κ. Ζώης Κων/νος. Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Παντελής Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Τσιτσέλης Ιωάννης, πρώην πολιτευτές, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πλήθος φίλων, υποστηρικτών, χορηγών και συνδρομητών της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Έστειλαν ευχές και χαιρετισμούς η επίτιμη Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κα Μαίρη Καρέλλα-Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Ελένη Σκουτέλη, ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας της Ν.Δ. κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Διοικητής Περιφ/κής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας κ. Χριστόφορος Μπόκας.
«Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους», καταλήγει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button