Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αιτωλοακαρνάνες υποστράτηγοι: Μια προαγωγή, μια παραμονή και μία αποστρατεία…

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις κρίσεις των υποστρατήγων, μιας και τρεις εξ αυτών κατάγονται από περιοχές του δήμου Αγρινίου.

Όπως έγινε γνωστό, στη θέση του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος της Ανδρέας Δασκαλάκης. Ο κ. Δασκαλάκης είναι ο μοναδικός από τους νυν αντιστρατήγους  που παρέμεινε στο Σώμα, αφού όλοι οι υπόλοιποι αποστρατεύθηκαν.

Οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τους υποστρατήγους, ενώ καταργήθηκε η θέση του Αντιστρατήγου Προστασίας Μετανάστευσης Συνόρων που κατείχε μέχρι σήμερα η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Από τους αντιστράτηγους, αποστρατεύτηκε ο Ανδρέας Αποστολόπουλος, που διετέλεσε παλιότερα Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Ο υποστράτηγος Φώτης Ντζιμανης, που είχε αναλάβει τη διοίκηση της Αστυνομικής Ακαδημίας επίσης αποστρατεύτηκε, ενώ τοπικό  ενδιαφέρον υπάρχει και για την τύχη των δυο επίσης Αιτωλοακαρνάνων υποστρατήγων της ΕΛΑΣ που κατάγονται από γειτονικά χωρία: ο Παν. Κορδολαίμης που κατάγεται από την Παλαιοκαρυά Τριχωνίδας παρέμεινε στον βαθμό του υποστρατήγου, ενώ ο κ. Βασιλόπουλος, από το Κρύο Νερό, προήχθη σε αντιστράτηγο.

O Ανδρέας Βασιλόπουλος, τοποθετείται ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close