ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου την Τρίτη

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου θα διεξαχθεί διά περιφοράς λόγω του κατεπείγοντος του ζητήματος, (καθώς επιβάλλεται η άμεση οριστικοποίηση της απόφασης για το 1ο θέμα ημερήσιας διάταξης, ώστε να υπάρξει ικανό χρονικό διάστημα για τις αναγκαίες χρονοβόρες σχετικές προετοιμασίες ως την πιεστική χρονικά ημερομηνία της εκδήλωσης που αναφέρεται σ’ αυτό, με δεδομένο μάλιστα ότι το αντικείμενο της απόφασης αυτής σχετίζεται με εκδήλωση υψηλού συμβολισμού, στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν και υψηλά ιστάμενοι προσκεκλημένοι), την Τρίτη 26 Ιουλίου με ώρα λήξης 10:00, για λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Φιλοτέχνηση προτομής του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη με δωρεά του ομογενή Πέτρου Κ. Γρομητσάρη, τοποθέτησή της στον χώρο του Γυμνασίου Θέρμου, διεξαγωγή εκδήλωσης αποκαλυπτηρίων της προτομής και επίδοση αναμνηστικών μεταλλίων στην οικογένεια του εκλιπόντος, όπως και έκφραση ευχαριστιών στον δωρητή.


[Εισηγητής: Κωστακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου]

Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Θέρμου κ. Σιαδήμας Αλέξανδρος συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).

2.Παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου για πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

[Εισηγητής: Κωστακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου]

Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Σιταραλώνων κ. Πυλαρινός Φώτιος συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button