Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκπαίδευση στην δασοπυρόσβεση για τα μέλη του ΑΣΕΕΔ στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου (φωτο)

Οι έφεδροι του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, ενεργοί και προσφέροντας ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ευαισθητοποιημένοι παράλληλα σε θέματα εθελοντισμού αναζητούν και αντλούν γνώση, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμοι για δύσκολες καταστάσεις όπου τους ζητηθεί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο πεδίο από αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου.


Τα μέλη εκπαιδεύτηκαν στην συνδεσμολογία και στην ορθή χρήση των σωλήνων (μάνικες) καθώς και σε δασοπυροσβεστικές μεθόδους.

«Ευχαριστούμε τον Επιπυραγό κ. Χατζή για την εκπαίδευση , όπως επίσης και τον Διοικητή κ. Πετράκη για την αγαστή συνεργασία του. Οσονούπω οι έφεδροι θα συνεχίσουν με το έργο της πυρασφάλειας», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

4 Σχόλια

    1. άντε ρε χρυσαυγουλο που το παίζετε Τζι αη τζο και έχετε μπάκα από την πρατινα και την μπύρα. Να κάνεις το σταυρό σου μόνο μην σας πάρουν πρώτη γραμμή αν και για λάτζα σε κόβω.

      1. ΣΩΣΤΟΣ Ο super SAS Commando Κ.Λ.Π.!!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΑΝΤΖΑ, ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΟΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ι-5 ΕΥΤΥΧΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ – ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button