ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

ΕΚΠΑ: «Δεν έπαθαν και τίποτα που άργησαν μια ώρα να δώσουν εξετάσεις», λέει συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ

«Για μια ώρα δεν έπαθαν τίποτα. Κάθε κινητοποίηση έχει κόστος» πρόσθεσε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ

«Οι φοιτητές που περιμέναν να δώσουν εξετάσεις δεν έπαθαν τίποτα που εξετάστηκαν μια ώρα αργότερα» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ, Παντελής Βαϊνάς, ο οποίος συμμετείχε στην κινητοποίηση διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητών που οδήγησε στο σαμποτάζ στον σέρβερ του ΕΚΠΑ με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή των διαδικτυακών εξετάσεων.

«Για μια ώρα δεν έπαθαν τίποτα. Κάθε κινητοποίηση έχει κόστος. Το ίδιο συμβαίνει και όταν κλείνει ένας δρόμος» πρόσθεσε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.


Παρά, δε, την διάψευση του αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών, Ευστάθιου Ευσταθόπουλου, ο κ. Βαϊνάς επέμεινε ότι όσα έγιναν ήταν σε συνεννόηση.

«Το κτήριο ΚΛΕΙΔΙ ήταν κλειστό, δεν μπήκε κανείς μέσα. Παρουσία του προϊσταμένου του τμήματος ζητήσαμε να γιίνει μια ολιγόλεπτη διακοπή. Σε ανοιχτή ακρόαση με τον αντιπρύτανη Ευσταθόπουλο έγινε μια διαπραγμάτευση. Εμείς λέγαμε 2 ώρες, εκείνος ένα τέταρτο και καταλήξαμε στη μια ώρα. Η διακοπή του σέρβερ έγινε από απόσταση» είπε ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ.

Ο ίδιος επέμεινε, τέλος, ότι «επειδή μιλάμε για δολιοφθορά, κανείς δεν μπήκε μέσα, η διακοπή έγινε από απόσταση. Να μας πει ο κ. αντιπρύτανης πώς έπεσε ο σέρβερ και να ζητήσουμε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να δούμε πώς ειπώθηκε».

Protothema.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button