ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αμφιλοχίας: Κέρδισε την έδρα στο εκλογοδικείο ο συνδυασμός του Γιώργου Κατσούλα

Ανακοινώθηκε η απόφαση του εκλογοδικείου μετά από ένσταση που είχε κάνει ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Προοπτική» η οποία και τον δικαίωσε δίνοντας την έδρα που διεκδικούσε από τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Έτσι αλλάζει και πάλι η κατανομή των εδρών μεταξύ «Αναπτυξιακής Προοπτικής», «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και «Λαϊκής Συσπείρωσης» που διαμορφώνονται ως εξής:

Αναπτυξιακή Προοπτική: Έδρες 5-3, χάνει την έδρα στη δημοτική ενότητα Μενιδίου μένοντας εκτός η κ. Γεροκόμου Βάϊα και κερδίζουν έδρα στη ΔΕ Αμφιλοχίας ο Κωνσταντίνος Διγώνης και στη ΔΕ Ινάχου ο Κουσιορής Χριστόφορος.

Ενωτική Πρωτοβουλία: Έδρες 5-3-1, κερδίζει και πάλι την έδρα στη ΔΕ Μενιδίου ο Γιώργος Αλπός και μένει εκτός ο Αγγέλης Θεόδωρος.

Λαϊκή Συσπείρωση: Έδρες 1, Χάνει την έδρα η Κατσαντά Παρθενία.

http://e-maistros.gr

Πρόκειται για την υπ. Αριθμ. Α282/2019 απόφαση του Τριμελούς  Διοικητικού Πρωτοδικείου Αγρινίου (Εκλογοδικειου) η οποία έκανε δεκτή ένσταση του νυν Δημάρχου Γεωργίου Κατσούλα, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Σύμφωνα  με τον γνωστό Δικηγόρο κ. Παντελή Βαμβακά, Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση της ένστασης, δόθηκε μια επιπλέον έδρα στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου κατόπιν επανεξέτασης ψηφοδελτίων του ανωτέρω συνδυασμού τα οποία εσφαλμένα είχαν κριθεί ως άκυρα.

Έτσι αλλάζουν οι συσχετισμοί και οι ισορροπίες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμφιλοχίας αποκτώντας ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος μια νέα έδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button