Δυτική Ελλάδα

Εκλογές ΤΕΕ: Συνάντηση της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών-Συνεργαζόμενοι» με το Δήμαρχο Αγρίνιου

koi-tee-dkm-papanastasiouΣυνάντηση με το Δήμαρχο Αγρινίου και  μηχανικό κ. Γ. Παπαναστασίου είχε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) – Συνεργαζόμενοι», στο πλαίσιο των συναντήσεων με θεσμικούς φορείς του Νομού, εν όψει των εκλογών στο ΤΕΕ, την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Λίνος Μπλέτσας ανέπτυξε στο Δήμαρχο τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες, που πρόκειται να αναληφθούν από το Τοπικό Τμήμα του ΤΕΕ, προκειμένου το τελευταίο να συμβάλει στην πολυπόθητη τοπική ανάπτυξη, στο μέτρο που του αναλογεί, με απώτερο στόχο τόσο την τόνωση της απασχόλησης του τεχνικού κόσμου, όσο και την συνεπακόλουθη κοινωνική ανάταση. Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την αδιάλειπτη επιστημονική αρωγή του ΤΕΕ προς το Δήμο, για όλα τα τεχνικά ζητήματα που τον αφορούν.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Γ. Παπαναστασίου αναφέρθηκε σε πολυάριθμα και επίκαιρα τεχνικά θέματα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής και ζήτησε τη στενή και συνεχή συνεργασία των δύο θεσμών, προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα για τους δημότες και την πόλη του Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close