ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έκκληση Βασίλη Κικίλια: Τα τρια πρέπει για τις μετακινήσεις

Σε κλινική Covid μετατρέπεται το Θριάσειο

Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της covid στη χώρα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας απηύθηνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα ενώ ενημέρωσε πως το Θριάσειο νοσοκομείο μετατρέπεται σε κλινική Covid.

Ο κ. Κικίλιας έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στη Θεσσαλονίκη καθώς η κατάσταση και τα αυξημένα κρούσματα στην περιοχή ανησυχούν τους ειδικκούς.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας ανέφερε πως: «Η Θεσσαλονίκη πλέον μας ανησυχεί και έχω ζητήσει από τον υπουργό να επισκεφθεί την περιοχή να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Οι άνθρωποι της υγείας και της Πολιτικής Προστασίας σας φρόντισαν και σας φροντίζουν κα΄τω από εξαιρετικά κρίσιμες και πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες υπό το βάρος μιας πανδημίας. Νομίζω ότι δεν έλειψαν ποτέ από το πλευρό σας.


Θεωρώ πως 100,000 υγειονομικοί και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι επιτελούν ύψιστο καθήκον 24 ώρες το 24 ωρο. Η μάχη χρειαζόμαστε να προσέξουμε τις επόμενες εβδομάδες ώστε να αντέξει το ΕΣΥ από το τρίτο και σφοδρότερο κύμα Σας ζητώ κάτι απλό όσο και δύσκολο. Προσοχή. Οι μεταλλάξεις του κορονοϊού είναι πολύ πιο μεταδοτικές. Πρέπει να παραμερίσουμε την κούραση μας.

Πρέπει να προστατευτείτε και να προστατέψε και τους γύρω σας. Ανακοινώνω σήμερα τη μετατροπή του Θριασείου σε νοσοκομείο Covid only. Όλα τα non Covid περιστατικά θα μεταφερθούν σε ιδιωτικές κλινικές. Δημιουργούνται 51 νέες ΜΕΘ για την προσωρινή έκτακτη και επείγουσα ανάγκη που αντιμετωπίζουμε».

Πηγή: newsbeast.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button