Εκλογές

Εκδήλωση του "Κινήματος" στο Μεσολόγγι, σήμερα στο Αγρίνιο

kinima-mesologgi1Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Αιτωλοακαρνανία. Tην Τετάρτη 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι, όπου και μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και από τους υποψηφίους μεταφέρθηκε η εμπειρία τους από τις περιοδείες που πραγματοποιούν  σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και εκφράστηκε η αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων του Κινήματος σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, τόσο σε εθνικό όσο και σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας.

Στην σχετική ανακοίνωση, τονίζεται ακόμη:

“Τονίστηκε μεταξύ άλλων πως πέρα από τις όποιες διαφωνίες, υπάρχει σημαντική μερίδα κόσμου που θέλει να μάθει τους λόγους και την ιστορική αναγκαιότητα που υπήρχε για την δημιουργία ενός Κινήματος αξιών, ενός πολιτικού σχηματισμού που θα προέρχεται από τους ίδιους τους πολίτες, που θα λέει την αλήθεια και θα την υπερασπίζεται, που θα διασφαλίσει, από την επόμενη βουλή κιόλας, τις προϋποθέσεις εκείνες για την συνέχιση των αλλαγών που βίαια σταμάτησαν και στη συνέχεια αποδομήθηκαν την περίοδο 2012 – 2014. Ως ένας φορέας που πρεσβεύει την ανάγκη συνεργασιών και συναίνεσης . Μιας συνεργασίας ουσίας όμως,  που δεν θα περιορίζεται στο μοίρασμα καρεκλών, αλλά που θα βασίζεται σε ένα Ελληνικό Σχέδιο μεγάλων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και  θα αποτελέσει τη βάση μιας διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας για την ασφαλή έξοδο από το πρόγραμμα στήριξης και την ελάφρυνση του χρέους.

kinima-mesologgi2Σε αυτό το πλαίσιο το Κίνημα έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση.

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος στην πόλη του Αγρινίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ στις 7:30 μ.μ.

Τα μέλη και οι υποστηρικτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Αιτωλοακαρνανία, χαιρετίζουν την μαζικότητα και τον ενθουσιασμό – απάντηση στις δημοσκοπήσεις στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα και καλεί  στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του προέδρου του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close