Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αναβάλλεται η εκδήλωση μνήμης στον Μακαριστό Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Ευρυτανίας Χριστόφορο Αλεξανδρόπουλο

Ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός» ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η εκδήλωση μνήμης στον Μακαριστό Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Ευρυτανίας Χριστόφορο Αλεξανδρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει τα εξής:

Αναβολή Εκδήλωσης Μνήμης για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Ευρυτανίας ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.


Σεβασμιώτατοι Άγιοι Πατέρες, Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου μας,

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’ αριθμό 10/ 12 Ιανουαρίου 2020, ομόφωνη απόφαση του  Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, προγραμματίστηκε για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου,  εκδήλωση Μνήμης για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Ευρυτανίας ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, επί τη ευκαιρία  της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την κοίμησή του.

Στην εκδήλωση κλήθηκαν να συμμετάσχουν και συλλειτουργήσουν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Παναγίας Αγρινίου, Αξιολογότατοι Μητροπολίτες, με κύριο ομιλητή το ΣεβασμιώτατοΓόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΑ.

Δίνοντας προτεραιότητα στην Δημόσια Υγεία, με συλλογική ευθύνη αποφασίσαμε ως Σύνδεσμος, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός να  ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ τη συγκεκριμένη  εκδήλωση.

Προς τούτο, ενημερώνουμε όλους, όσους ανέμεναν με ενθουσιασμό την παραπάνω εκδήλωση, ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον υπό  καλύτερες, ελπίζουμε, συνθήκες. Ευχαριστούμε, όλους όσους μας βοήθησαν απρόσκοπτα για την πραγματοποίηση της τιμητικής αυτής εκδήλωσης με πρώτο τον Δήμο Αγρινίου.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button