Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκδήλωση – διαμαρτυρία για να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα στον Αστακό

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών καλεί σε σύσκεψη στην Αθήνα, μετά την απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστηματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος, πιστός στην εξαγγελία του για διαρκή ενημέρωση και κινητοποίηση των Αστακιωτών, αλλά και όλων των πολιτών του Δήμου Ξηρόμερου, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να διακόψει τις εργασίες του το κατάστημα που έδρευε στην έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, τον Αστακό και με δεδομένο τα μεγάλα προβλήματα που θα παρουσιαστούν όχι μόνο στους δημότες του Αστακού αλλά σε όλους τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.30μμ, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου συνεχίζει:

“ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να παρευρεθείτε, να ενημερωθείτε και να τοποθετηθείτε πάνω στο μείζον αυτό θέμα και να υπογράψουμε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας, ως πρώτη αντίδραση στην απόφαση αυτή, το οποίο θα το καταθέσουμε στην Εθνική Τράπεζα.

Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν όλοι οι Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και οι π. Βουλευτές και πολιτευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, από τους οποίους θα ζητήσουμε να δεσμευτούν, μαζί με όλους εσάς που θα παρευρεθείτε, ότι θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την απρόσμενη, ακατανόητη, δυσάρεστη αλλά οικονομικά και αναπτυξιακά καταστροφική για τον Δήμο μας απόφαση της Διοίκησης της ΕΤΕ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button