Δυτική Ελλάδα

Έκαναν ηρεμιστική ένεση σε λάθος ασθενή στο νοσοκομείο του Ρίου!

epi-nosok-rioΜάζεψε υγρό στο πόδι, πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μια και είχε εγχειριστεί, και κατέληξε με πίεση στο….. 5!Μία νοσοκόμα μετά από πολύωρη εργασία τον μπέρδεψε με έναν Αλβανό που δημιουργούσε προβλήματα και του έκαναν… ηρεμιστική για να τον «συνεφέρουν»!

Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου. Στα εξωτερικά ιατρεία είχε ήδη φθάσει ένας ασθενής που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατό του στο οποίο παλαιότερα είχε κάνει χειρουργική επέμβαση και περίμενε την αντιμετώπιση της κατάστασης από κάποιον γιατρό! Την ίδια ώρα όμως είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου και ένας Αλβανός ο οποίος ήταν έξω φρενών και δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Όσο και αν προσπαθούσαν να τον καθησυχάσουν… δεν τα κατάφερναν! Μέχρι που ο εφημερεύων ιατρός έδωσε εντολή να του κάνουν μία δυνατή ηρεμιστική ένεση ώστε… να γίνει αρνάκι! Η νοσοκόμα ετοίμασε την ένεση, όμως μέσα στον πανικό που επικρατούσε έκανε ένα «μικρό» λάθος! Την έκανε στον ασθενή… με το υγρό στο γόνατο! Και τότε στο Νοσοκομείο επικράτησε μεγαλύτερος πανικός! Ο ασθενής άρχισε να αισθάνεται παράξενα, οι γιατροί έπεσαν πάνω του και διαπίστωσαν πως η πίεσή του είχε πέσει… στο 5! Και εκεί που το περιστατικό ήταν εύκολο, ο ασθενής… κινδύνευε να πεθάνει!

Δεν υπέβαλε μήνυση

Ευτυχώς μετά από προσπάθεια πολλών λεπτών ο ασθενής επανήλθε! Ο Αλβανός… συνέχιζε να τα σπάει, όμως κανείς δεν του έδινε σημασία αφού όλοι ενδιαφέρονταν για το τι συμβαίνει με τον ασθενή του οποίου η υγεία επιδεινώθηκε εξαιτίας της… λάθος κίνησης της νοσηλεύτριας. Η νοσοκόμα ζήτησε συγγνώμη από τον άτυχο άνδρα ο οποίος κατανόησε πλήρως όλα αυτά που είχαν συμβεί και τον «πανικό» που επικρατούσε και δεν υπέβαλε μήνυση.

www.newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button