ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Αλλαγή δεδομένων: Δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οπαδούς της ΑΕΚ – απαγορεύεται η μετακίνηση στο Αγρίνιο

Παρά τη θετική διάθεση που υπήρχε από πλευράς Παναιτωλικού για τη διάθεση εισιτηρίων, μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ, σε φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα του Σαββάτου, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί έπειτα από “μπλόκο” της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας γνωστοποίησε πριν από λίγη ώρα τα μέτρα τάξης του αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και θύρας του γηπέδου για την παρακολούθηση του αγώνα από φίλους της ΑΕΚ.

Αναλυτικότερα, με απόφαση που κοινοποίησε στην τοπική Αστυνομία σήμερα το πρωί το υπουργείο, απαγορεύεται η μετακίνηση, μεμονωμένη και οργανωμένη, φίλων της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ως αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός καλείται να ανακαλέσει την απόφαση να διαθέσει 480 εισιτήρια στην θύρα 3 του γηπέδου για τη φιλοξενία οπαδών της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και κατά το παρελθόν υπήρξαν παρόμοιες απαγορεύσεις μετακίνησης, όμως φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας κατάφερναν τελικά να μπουν στο γήπεδο.

Πλέον εξαρτάται από την Αστυνομία, αν θα καταφέρει να αποτρέψει την είσοδο σε όσους φέρουν διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

Οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα(θύρες 1 και 2)30Γυναίκες – παιδιά 15
Μικρή κερκίδα(θύρα 4Α άνω διάζωμα)20€Γυναίκες – παιδιά 12€
Μικρή κερκίδα(θύρες 4 και 5)15€Γυναίκες – παιδιά 10€
Πέταλο(θύρες 6 και 7)10€Γυναίκες – παιδιά 7€

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ το δικό του ονομαστικό εισιτήριο με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την προσκόμιση στα εκδοτήρια ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
  • Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button