Γεγονότα

Εικόνες από το αεροδρόμιο του Ακτίου που εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς

geg-aerodromio-aktiou

“Ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας. Σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, κάθε ενέργεια ή παράληψη που δημιουργεί αμφιβολίες για την αξιοπιστία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, θέτει σε κίνδυνο το ίδιο το τουριστικό μας προϊόν, με σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στην τοπική, όσο και στην εθνική οικονομία.

Με αυτή την εισαγωγική, γενικά αποδεκτή τοποθέτηση, θέτουμε υπόψη σας μερικές από τις πρώτες εικόνες που αντικρίζουν οι επισκέπτες στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου στο Άκτιο”, αναφέρει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας.

εροδρομιο Ακτίου 1

Η ανακοίνωση, αναφέρει ακόμη:

Είναι γεγονός ότι στις δημόσιες τουαλέτες υπάρχουν αναρίθμητα βακτηρίδια τα οποία μεταδίδονται στον άνθρωπο από τις επιφάνειες αφής (χειρολαβές, βρύσες στεγνωτήρες χεριών κτλ).

αεροδρόμιο Ακτίου 3

Για την καλύτερη λοιπόν εξυπηρέτηση των επισκεπτών της χώρας μας, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή της δυσφήμισης των υπηρεσιών που δύναται να παρέχουμε ως ασφαλής και ποιοτικός τουριστικός προορισμός, τόσο η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, όσο και η διεύθυνση του αερολιμένα, οφείλουν να επιδείξουν την αναμενόμενη σοβαρότητα και διαχειριστική επάρκεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button