ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπάκτου από την ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας

Είδη πρώτης ανάγκης στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπάκτου» παρέδωσε σήμερα η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Ναυπακτίας Φάνη Δημητρακόπουλο και τον Γραμματέα Γιώργο Καλαρύτη.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:


Σήμερα η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Ναυπακτίας Φάνη Δημητρακόπουλο και τον Γραμματέα Γιώργο Καλαρύτη, παρέδωσε στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπάκτου» είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν μετά από πρόσκλησή μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που μας χρειάζονται. Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κύριο Τσουκαλά που μας τίμησε με την παρουσία του και βοήθησε σε ό,τι χρειαστήκαμε. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κύριο Γκίζα και είχαμε την χαρά να κάνουμε μια ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την επικαιρότητα και ειδικότερα τα θέματα που απασχολούν τους νέους του Δήμου Ναυπακτίας.

Οι φετινές γιορτές είναι σίγουρα διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές αλλά μας θυμίζουν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για αλληλεγγύη και προσφορά, μας βοηθούν τελικά να εστιάσουμε στα σημαντικά και στο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Ως νέοι πρέπει να συμμετέχουμε έμπρακτα σε τέτοιες δράσεις, δίνοντας το παράδειγμα οδηγώντας την κοινωνία στην αλλαγή που χρειάζεται.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button