Έφυγε από το γάμο και έπεσε στη λιμνοθάλασσα (φωτο)

Ξημερώνοντας στο Μεσολόγγι μετά από το γαμήλιο γλέντι νεαρός έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην λιμνοθάλασσα. Για καλή του τύχη ακολουθούσε αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός έβγαλε τον νεαρό από το αυτοκίνητο.
Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο και την πυροσβεστική και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η αγωνία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο νεαρός είχε φύγει από το γλέντι με μια κοπέλα. Στο σημείο έφτασαν και άνθρωποι που ήταν στο γαμήλιο γλέντι και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα να μάθουν αν η κοπέλα τελικά ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου και παράλληλα οι πυροσβέστες μαζί με άνδρες του λιμενικού έψαχναν μέσα στα νερά και στον βούλκο για τυχόν άλλους επιβάτες.
Η αγωνία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο νεαρός είχε φύγει από το γλέντι με μια κοπέλα. Στο σημείο έφτασαν και άνθρωποι που ήταν στο γαμήλιο γλέντι και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα να μάθουν αν η κοπέλα τελικά ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου και παράλληλα οι πυροσβέστες μαζί με άνδρες του λιμενικού έψαχναν μέσα στα νερά και στον βούλκο για τυχόν άλλους επιβάτες.
Η αγωνία σταμάτησε όταν η κοπέλα σήκωσε το κινητό και είπε ότι ο οδηγός την άφησε στο σπίτι της έφυγε μόνος του.
Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

onairnews.gr


Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress