Γεγονότα

Έφυγε από το γάμο και έπεσε στη λιμνοθάλασσα (φωτο)

geg-troxaio-limnothalassaΞημερώνοντας στο Μεσολόγγι μετά από το γαμήλιο γλέντι νεαρός έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην λιμνοθάλασσα. Για καλή του τύχη ακολουθούσε αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός έβγαλε τον νεαρό από το αυτοκίνητο.
troxaio _messolonghi5Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο και την πυροσβεστική και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η αγωνία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο νεαρός είχε φύγει από το γλέντι με μια κοπέλα. Στο σημείο έφτασαν και άνθρωποι που ήταν στο γαμήλιο γλέντι και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα να μάθουν αν η κοπέλα τελικά ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου και παράλληλα οι πυροσβέστες μαζί με άνδρες του λιμενικού έψαχναν μέσα στα νερά και στον βούλκο για τυχόν άλλους επιβάτες.
troxaio _messolonghi4Η αγωνία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο νεαρός είχε φύγει από το γλέντι με μια κοπέλα. Στο σημείο έφτασαν και άνθρωποι που ήταν στο γαμήλιο γλέντι και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα να μάθουν αν η κοπέλα τελικά ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου και παράλληλα οι πυροσβέστες μαζί με άνδρες του λιμενικού έψαχναν μέσα στα νερά και στον βούλκο για τυχόν άλλους επιβάτες.
Η αγωνία σταμάτησε όταν η κοπέλα σήκωσε το κινητό και είπε ότι ο οδηγός την άφησε στο σπίτι της έφυγε μόνος του.
Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

troxaio _messolonghi3

troxaio _messolongh2ionairnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close