ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αλλά και όλους αυτούς που εργάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να έχουμε ένα ακόμα άκρως επιτυχημένο παραδοσιακό πανηγύρι.
H ανακοίνωση:

Κύριο συστατικό της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν η προσπάθεια της νεολαίας του χωριού που συμμετείχαν και εργάστηκαν εθελοντικά και ακούραστα αγκαλιάζοντας για ακόμη μια φορά το εγχείρημα και προσφέροντας από το χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και την ψυχή τους!
Ευχαριστούν ειδικότερα :

– Τον Δήμο Αγρινίου, για την δωρεάν χορήγηση των τραπεζοκαθισμάτων.
– Την ορχήστρα, και ειδικότερα τον κλαρινίστα μας Νίκο Καραγιαννόπουλο και τους τραγουδοποιούς Γεωργία Μουρτζίαπη και Λάμπρο Στασινό για την γεμάτη κέφι και χορό βραδιά που μας χάρισαν μέχρι πρωϊας.
-Τους χορηγούς, που για ακόμη μια χρονιά στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην εκδήλωση και πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
-Τις γυναίκες του χωριού που για ακόμη μία χρονιά μας έφτιαξαν εύγεστα τοπικά εδέσματα!

Η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου υπόσχονται, ότι το επόμενο διάστημα οι δράσεις τους θα ενταντικοποιηθούν ακόμα περισσότερο τόσο για την ανακαίνιση των μνημείων του χωριού, όσο και για την προβολή αυτών!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button