Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εφιστά προσοχή και ζητά τήρηση των μέτρων ο Δήμος Ξηρομέρου

Αναστολή λειτουργίας σε τμήμα του Νηπιαγωγείου Αστακού

Ο Δήμος Ξηρομέρου με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid στο Νηπιαγωγείο Αστακού, το Τμήμα 1 του Σχολείου τίθεται σε αναστολή λειτουργίας 14 ημερών.

Αναλυτικά:

«Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid στο Νηπιαγωγείο Αστακού, το Τμήμα 1 του Σχολείου τίθεται σε αναστολή λειτουργίας 14 ημερών, εφαρμόζοντας αυτά που συνιστούν τα πρωτόκολλα. Επίσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι άλλο η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και άλλο η χαλάρωση των μέτρων προστασίας».

Παράλληλα, σε έτερη ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι απαιτείται το μέγιστο της υπευθυνότητας από όλους καθώς είναι πιθανόν να υπάρχει υγειονομική επιβάρυνση στα όρια του Δήμου:

«Στα πλαίσια αναχαίτισης της διασποράς της πανδημίας από κορωνοϊού απαιτείται το μέγιστο της υπευθυνότητας από όλους μας. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που τόσο δοκιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα, με την επανέναρξη της λειτουργίας τους δέχονται μεγάλη πίεση.

Πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας και συνέπεια στον εμβολιασμό για να χτίσουμε τους όρους της ασφαλούς μετάβασης.

Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν να υπάρχει υγειονομική επιβάρυνση στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, δεδομένου του επιδημικού κύματος στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Μέγιστη επαγρύπνηση και συνέπεια.

Άλλο η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και άλλο η χαλάρωση των μέτρων προστασίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button