ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων: «Σκοτάδια» στον κόμβο Οχθίων-δέσμευση Μαυρομάτη για σύντομη επίλυση

Πολλά είναι τα παράπονα για τον οδοφωτισμό στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της διασταύρωσης των Οχθίων.

Κάτοικοι που επικοινώνησαν με το agriniopress, ανέφερε πως στο ύψος της διασταύρωσης δεν υπάρχει φωτισμός με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να εισέρχονται σε λάθος ρεύμα με κίνδυνο τροχαίο ατυχήματος.


Όπως είναι γνωστό,  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δρομολογήσει ένα μεγάλο έργο για την προμήθεια, κατασκευή, συντήρηση, λειτουργία/διαχείριση του συστήματος και των υποδομών οδοφωτισμού του περιφερειακού οδικού δικτύου στο πλαίσιο της ενεργειακής αναβάθμισης

Το agriniopress επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη υποδομών, Θανάση Μαυρομμάτη για το θέμα. Ο κ. Μαυρομμάτης ανέφερε ότι το μεγάλο έργο οδοφωτισμού είναι σε εξέλιξη σε όλη την Περιφέρεια. Στο επίμαχο σημείο (διασταύρωση Οχθίων) ουσιαστικά δούλεψαν δύο συνεργεία, το ένα για την αλλαγή των φωτιστικών που έχει ήδη τοποθετήσει τα LED και το δεύτερο για την αποκατάσταση μεγάλης ζημιάς που έχει προκληθεί στην περιοχή και επηρεάζει το έργο.

Για το πρόβλημα υπήρχαν διαμαρτυρίες και από τον πρόεδρο της Κοινότητας αλλά και από κατοίκους. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παραγγελθεί τα κατάλληλα ανταλλακτικά και ο αντιπεριφερειάρχη απαντά πως έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η ζημιά στο σημείο θα έχει αποκατασταθεί.

Παρόμοια προβλήματα με καταστροφές υπήρχαν και στην Ερμίτσα στον κόμβο Παναιτωλίου το τελευταίο διάστημα.

oxthia (2)

oxthia (3)

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button