ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου: Παράτησαν δυο καναπέδες στην άκρη του δρόμου(φωτο)

«Λείπει το τραπεζάκι για το υπαίθριο σαλόνι...»

Η ευαισθητοποίηση για το πράσινο αντικατοπτρίζει σαφώς το επίπεδο ζωής μιας κοινωνίας. Η διαχείριση των σκουπιδιών και αντικειμένων όμως βρίσκεται στην κορυφή αυτού του επιπέδου.

Είναι καθαρά θέμα πολιτισμού και τρόπου ζωής. Και στην κορυφή αυτής της διαχείρισης, βρίσκεται, όπως πάντα, η πολιτεία. Η οποία πολιτεία δεν δίνει και το καλύτερο παράδειγμα. Δεν έχει το όμοιό της στην αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων.


Ακριβώς η ίδια αντίληψη, με τον ασυνείδητο πολίτη να πετά τα μπάζα, τα σκουπίδια του ή ότι του είναι άχρηστο όπου βρει. Στο δρόμο, στο οικόπεδο του διπλανού, στο δάσος στην παραλία.Το ότι βρωμίζει και ο ίδιος, εκείνη την στιγμή δεν του λέει κάτι και δείχνει να μην τον ενδιαφέρει.

Χαρακτηριστικό της ασυνειδησίας ορισμένων, το θέαμα που αντικρίζει κάποιος στην εθνική οδό Αγρινίου – Καρπενησίου, όπου άγνωστος έχει εναποθέσει δυο… καναπέδες. Ολα αυτά, στο 12ο χλμ της Ε.Ο., μετά την διασταύρωση προς Πυργί Αγρινίου.

«Ένα τραπεζάκι του λείπει για να γίνει μια υπαίθρια σαλονοτραπεζαρία όπου οι διερχόμενοι οδηγοί θα απολαμβάνουν τα τραγελαφικά αυτού του οδικού δικτύου, πίνοντας τον καφέ της παρηγοριάς», σημειώνει το τοπικό blog potamoulanews.

stroma pyrgi

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button