Εκλογές

"Δυτική Συμπολιτεία": Για το καλάθι των αχρήστων οι δημοσκοπήσεις

po-logo-sokosΔελτίο τύπου από την παράταξη του Θύμιου Σώκου, μετά και τις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας:

“Πολλές δημοσκοπήσεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η αξιοπιστία τους είναι μηδενική. Από την στιγμή που η κάθε μία παρουσιάζει διαφορετικά ποσοστά, διαφορετική κατάταξη, διαφορετικές εκτιμήσεις εκλογικού αποτελέσματος, ενώ μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών γυρίζει την πλάτη σε αυτή την διαδικασία και  κλείνει το τηλέφωνο.

Είναι πράγματι όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις για το καλάθι των αχρήστων και δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με αυτές.

Είναι σαφές ότι προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ψήφο των πολιτών. Η ψήφος του καθενός είναι πράξη ευθύνης και αξιοπρέπειας. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός του κ Σώκου θα είναι και στον β’ γύρο των εκλογών. Το βράδυ των εκλογών πολλοί θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.”

 Δελτίο τύπου της παράταξης του Θύμιου Σώκου “Δυτική Συμπολιτεία” για τον αγροτικό τομέα

Με αιχμή του δόρατος τη γεωργία και τη κτηνοτροφία προχωράμε στην ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα.

Βρισκόμαστε δίπλα στον αγρότη-επιχειρηματία για τη δημιουργία ευέλικτων και αποτελεσματικών συνεταιρισμών ανά προϊόν. Ενισχύουμε την προσπάθειά τους για αναδιάρθρωση και βελτιστοποίηση της παραγωγής με τυποποίηση, πιστοποίηση, προώθηση των προϊόντων στη τοπική αγορά και στο εξωτερικό.

To επιστημονικό δυναμικό της Περιφέρειας από τα γραφεία στην ύπαιθρο στο χωράφι, σύμβουλος   των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Υλοποιούμε έργα υποδομής στις αγροτικές περιοχές με ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων (επέκταση φράγματος του Πηνειού για τη Δυτική Αχαΐα, γεωτρήσεις τεχνητού εμπλουτισμού και μικρά φράγματα για τις άλλες αγροτικές περιοχές

Προγράμματα εξηλεκτρισμού και ενεργειακής αυτάρκειας των καλλιεργειών μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Η ανυπαρξία ολοκληρωμένης στρατηγικής του κ. Κατσιφάρα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία είναι ορατή δια του γυμνού οφθαλμού.

Παντελής απουσία του στις αγροτικές περιοχές.

Ανύπαρκτα έργα υποδομής.

Αδιαφορία. Εγκατάλειψη. Μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού και επικοινωνιακού χαρακτήρα. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.

Τέλος ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Κατσιφάρας σε πρόσφατες δηλώσεις του μπέρδεψε την έννοια του μαγνητικού τομογράφου με αυτήν του γραμμικού επιταχυντή που αφορά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σπάμε τα δεσμά της μετριότητας και της ανυπαρξίας. Εμείς με σχέδιο, όραμα, αποφασιστικότητα… θέλουμε και μπορούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button