Γεγονότα

Δυτική Ελλάδα: Αναμένεται αύξηση 20% στον τουρισμό

Αισιόδοξες οι προβλέψεις των τουριστικών παραγόντων και πρακτόρων για την φετινή τουριστική περίοδο

Αισιόδοξη είναι η εκτίμηση παραγόντων της τουριστικής αγοράς και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα για το 2013, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμα και το 20%, μετέφερε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του thebest.gr, το ποσοστό της αύξησης των τουριστών στην Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά αναμένεται να είναι ισόποσο, ή και λίγο μεγαλύτερο από τον προαναφερθέντα μέσο όρο.

Επαναλαμβάνεται από παντού, και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, ότι «θα έχουμε μία διψήφια αύξηση» και «κάποιοι πιο αισιόδοξοι μιλάνε και για το 20%», είπε ο κ. Λειβαδάς, έπειτα από τις διεθνείς επαφές του το κρίσιμο για τον τουρισμό δίμηνο του Μαρτίου-Απριλίου.


«Η αύξηση αυτή είναι κάτι θετικό στην βαριά μας βιομηχανία. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία αλλά και μία αίσθηση ευθύνης» πρόσθεσε ο γγ του ΕΟΤ, σημειώνοντας: «Πρέπει να καταλάβουμε πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε [τους επισκέπτες της χώρας] με αίσθηση ευθύνης, από τα απλά πράγματα, το απλό χαμόγελο, μέχρι σύνθετα πράγματα, τις τιμές μας, με την επενδυτική μας πολιτική, που πρέπει να είναι σε ένα βάθος χρόνου».

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button