Δυτική Ελλάδα

Δύο κυρίες προσγείωσαν την Αρτεμη στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

epi-spiri-of-artemis

Χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου προσγειώθηκε ενα Stearman της Boeing κατασκευής 1942.Πλήρωμα δυο γυναίκες από Αγγλία οι οποίες ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το Κέιπ Τάουν και τελικό προορισμό την Αγγλία. Σκοπός του ταξιδιού είναι η δημιουργία ντοκυμαντέρ με εικόνες του ταξιδιού.

Για άλλη μια φορά το αεροδρόμιο βοήθησε ένα πλήρωμα για ανεφοδιασμό αλλά και για τον λόγο οτι οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν την συνέχιση της πτήσης. Όπως μας είπαν το αεροδρόμιο ήταν σωτήριο για αυτές μιας και βρήκαν αεροδιάδρομο να προσγειωθούν όπως επίσης βρήκαν και έναν άνθρωπο να τους ξεναγήσει και να δουν την πόλη του Μεσολογγίου από κοντά. Μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρεβεζάνο ο οποίος μόλις τον ειδοποίησαν για την προσγείωση πήγε στο αεροδρόμιο να εξυπηρετήσει σε οτι χρειάζονταν το πλήρωμα.

Έκπληξη για τις Αγγλίδες γυναίκες όταν είδαν από κοντά το άγαλμα και το σπίτι του Λόρδου Βύρωνα όπως επίσης όταν ο Γιώργος Πρεβεζάνος τους έδειξε και την Αρχαία Καλυδώνα και τους πληροφόρησε οτι υπάρχει ο ναός της Θεάς  Άρτεμης και η σύμπτωση με την ονομασία του αεροπλάνου που είναι το Πνεύμα της Αρτεμης -Spirit of Artemis.

To spirit of Artemis συνεχίζει το ταξίδι του σήμερα για Κέρκυρα όπου θα προσγειωθεί για να πάρει άδεια εξόδου απο την χώρα και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αγγλία συνεχίζοντας την δημιουργία του ντοκυμαντέρ.

Δήλωσαν γοητευμένες απο το Μεσολόγγι και ότι σίγουρα το καλοκαίρι θα έρθουν πάλι και ευχαρίστησαν τον Γιώργο Πρεβεζάνο για όλα μιας και ο Γιώργος Πρεβεζάνος τις ξενάγησε στο Μεσολόγγι τους βοήθησε στον ανεφοδιασμό  του αεροπλάνου και τους έδωσε οτι οδηγίες χρειάζονταν για την πτήση.

prevezanos 6

prevezanos 7

prevezanos 9

prevezanos 10

prevezanos 12

prevezanos 14

prevezanos 15

prevezanos 17

prevezanos 18

prevezanos 19

prevezanos

prevezanos 4

prevezanos 3

prevezanos 18

 

onairnews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button