Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Δυνατά» στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου το «Ενωμένο Εμπόριο»

Την εμπιστοσύνη και την στήριξη των εμπόρων του Αγρινίου, όπως συνέβη το καλοκαίρι του 2020, ζητά ο συνδυασμός «Ενωμένο Εμπόριο», που ηγήθηκε του Συλλόγου την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού και για δυο χρόνια.

Απέναντι σε δυνάμεις που επιχειρούν εκ νέου οπισθοδρόμηση, διχασμό και εσωστρέφεια για τον ιστορικό σύλλογο, το «Ενωμένο Εμπόριο» ζητά να κριθεί όχι μόνο για το έργο που έκανε, «αλλά και κυρίως από τη συνολική του στάση και συμπεριφορά».


«Ο τοξικός και διχαστικός λόγος ούτε μας εκφράζει ούτε μας χαρακτηρίζει και σαν ανθρώπους και πολύ περισσότερο ως εκπροσώπους θεσμικού οργάνου», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.

Η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο Αγρινίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης του συλλόγου.
Οι εκλογές αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και καθοριστικές πρώτα από όλα για την πορεία του ίδιου του συλλόγου μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων επτά μηνών, αλλά εξίσου καθοριστική θα είναι η επιλογή εκ μέρους των μελών του εκείνων των συναδέλφων που και θα εμπιστευθούν και θα στηρίξουν για να εκλεγούν στη νεα διοίκηση του Συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα κληθεί αφ ‘ενός να επαναφέρει στο σύλλογο την ενότητα και αφ’ ετέρου να στηρίξει τις επιχειρήσεις των μελών του που δοκιμάζονται από ακόμη μια κρίση την τρίτη κατά σειρά τα τελευταία δεκατρία χρόνια αυτή της ενέργειας και της ακρίβειας.
Σε αυτές τις εκλογές όπως και το καλοκαίρι του 2020 ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ που τον στελεχώνουν συνάδελφοι και συναδέλφισες της τοπική μας αγοράς θα πάρει μέρος σε αυτές τις εκλογές για να ζητήσει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη και την στήριξη των συναδέλφων μελών του συλλόγου.

Ο συνδυασμός μας στα δύο χρόνια που είχε την πλειοψηφία στο Δ.Σ μετά από την δική σας στήριξη, στην πιο δύσκολη περίοδο που βρέθηκε ποτέ Δ.Σ, προτάσσοντας το ΕΜΕΙΣ προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να στηρίξει και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις όχι μόνο των μελών του συλλόγου αλλά του συνόλου των εμπόρων της πόλης μας και της περιοχής μας.
Επιδιώξαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων της αγοράς και να ζητήσουμε στήριξη από τους πολιτικούς εκπροσώπους τόσο σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και κεντρικό επίπεδο.
Κάναμε σύμπλευση με τους εμπορικούς συλλόγους όχι μόνο στον νομό μας και στην περιφέρεια αλλά και σε όλη τη χώρα κάνοντας ορατό τον σύλλογο μας πανελλαδικά .

Στα δυο χρόνια θητείας του Δ.Σ τόσο οι δηλώσεις και προφορικές παρεμβάσεις μας όσο και οι γραπτές ήταν μέσα στα πλαίσια που καθορίζονται από το θεσμικό ρόλο του οργάνου που εκπροσωπούμε .Ο τοξικός και διχαστικός λόγος ούτε μας εκφράζει ούτε μας χαρακτηρίζει και σαν ανθρώπους και πολύ περισσότερο ως εκπροσώπους θεσμικού οργάνου.

Εκείνο που επιδιώξαμε ήταν ο σεβασμός των διαφορετικών απόψεων και το συνδικαλιστικό ήθος .
Και σε αυτές τις εκλογές θέλουμε να κριθούμε από το έργο που κάναμε και κυρίως από τη συνολική μας στάση και συμπεριφορά.

Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές θα τοποθετηθούμε και με ανακοινώσεις μας για τις θέσεις μας αλλά και με την επικοινωνία που θα έχουμε στην αγορά με τους συναδέλφους».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button