Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Δυναμικά και ελπιδοφόρα συνεχίζει τον αγώνα του ο Κώστας Δαουτίδης

Ο Κώστας Δαουτίδης επιχειρηματίας από το Νεοχώρι Μεσολογγίου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, συνεχίζει με δυναμισμό την προεκλογική του εκστρατεία σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Ατού του, η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες σε κάθε επαφή του, όπου με ειλικρίνεια περιγράφει τους στόχους της επόμενης πενταετίας για την παράταξή του και σημερινή περιφερειακή αρχή, αλλά και τις δικές του προτεραιότητες, μιας και διαθέτει σημαντική εμπειρία μέσα απο τους τομείς που δραστηριοποιείται επιτυχώς, τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση


Αντίστοιχα σημαντική κι αναγνωρισμένη είναι η πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση αρχικά ως δημοτικός σύμβουλος Οινιαδών και έπειτα στον διευρυμένο δήμο Μεσολογγίου.

Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις εξελέγη όχι μόνο πρώτος, αλλά με ρεκόρ ψήφων, που δείχνει την ευρεία αποδοχή που τυγχάνει στον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οσοι τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως άνθρωπο με γνώση της αυτοδιοίκησης και των τοπικών προβλημάτων ειδικά στους τομείς που έχει εμπειρία και εξειδίκευση και σημειώνουν παράλληλα τον ήπιο και προσηνή χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αποδοχή τις περιοχές που δραστηριοποιήθηκε αυτοδιοικητικά τα προηγούμενα χρόνια και που αποτελούν το εφαλτήριο ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

«Υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας. Όπως κάνω συνεχώς μέχρι τώρα απ’ όποιο μετερίζι κι αν κλήθηκα να υπηρετήσω», δηλώνει ο ίδιος.

daoutidis1

daoutidis3

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button