Αθλητισμός

Δρομείς του Μεσολογγίου παρόν και στον Μαραθώνιο Ναυπλίου

spo-dromeis-mesΚυριακή πρωί 5 Μαρτίου 2017  στο Ναύπλιο, μπροστά στην πλατεία Καποδιστρίου που φέρει το όνομα του μεγάλου Έλληνα Ιωάννη Καποδίστρια δόθηκαν οι εκκινήσεις των αγώνων του 4ου Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 μ), οπού περιελάβανε ταυτόχρονα και τα αγωνίσματα του Ημιμαραθωνίου (21.095 μ) και των 5.000μ.

Περίπου 1500 άτομα στήθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης με πολύ κέφι και χαρά, προκειμένου να πάρουν μέρος σε μια ακόμη γιορτή του δρομικού κινήματος, που χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο σύλλογός μας (Σύλλογος Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου – www.sdmes.gr) με μια αποστολή συνολικά 13 ατόμων (3 άτομα συμμετείχαν στον Μαραθώνιο και 10 άτομα στον Ημιμαραθώνιο) όπου όλοι τερμάτισαν υγιείς, πετυχαίνοντας συνάμα και τους στόχους τους.

Απ’ τη μεριά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον 4ο  Μαραθώνιο της πόλης των Ναυπλιέων και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και γρήγορη αποκατάσταση.

Σας προσκαλούμε και ευχόμαστε να είστε κοντά μας στον 2ο  Ημιμαραθώνιο Λιμνοθάλασσας Ι.Π. Μεσολογγίου, σε μια μοναδική διαδρομή μέσα στο εθνικό θαλάσσιο πάρκο, σε έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Μεσογείου, που θα διοργανωθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

“Δεν χρειάζονται πολλά…. Μια φόρμα και ένα Ζευγάρι παπούτσια…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close