ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

«Δώρο-άδωρο» οι live μεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

Σοβαρά ηχητικά προβλήματα, καθιστούν αδύνατη την παρακολούθηση

Η σημερινή δημοτική αρχή είχε αρκούντως επαινεθεί όταν μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, προχώρησε στην ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων, ώστε να υπάρχει ενημέρωση στους πολίτες που το επιθυμούν.

Αλλωστε, στα περισσότερα συμβούλια είτε λαμβάνονται αποφάσεις, είτε συζητιούνται ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα πολλών πολιτών.


Οι ζωντανές αυτές συνδέσεις παρουσίαζαν τεχνικά προβλήματα ήχου και εικόνας ή ακόμη και ταχύτητας που με τον καιρό ξεπεράστηκαν.

Μετά την περίοδο των τηλεδιασκέψεων λόγω της πανδημίας, σε δυο συνεδριάσεις που έγιναν δια ζώσης, τα τεχνικά προβλήματα επανάκαμψαν και κατέστησαν σχεδόν αδύνατη την παρακολούθηση. Οι περισσότεροι σύμβουλοι δεν ακούγονταν καν. Αυτό δυσκολεύει τόσο τους δημότες όσο και εκείνους που θα ήθελαν να βρίσκονται στην αίθουσα των συνεδριάσεων αλλά δεν μπορούν λόγω των πρωτοκόλλων που ισχύουν, πχ τους εκπροσώπους τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Τεχνικό προσωπικό για τη δουλειά αυτή, διαθέτει ο δήμος Αγρινίου, ώστε τα προβλήματα να αποκατασταθούν. Ενδεχομένως και με την προμήθεια κάποιου επιπλέον εξοπλισμού. Διαφορετικά, οι ζωντανές αυτές μεταδόσεις, δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button