Δυτική Ελλάδα

Δωρεάν εμβολιασμός μαθητών στο Αγρίνιο

epi-embolio1Το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου κατόπιν συνεννόησης με τους Γιατρούς του κόσμου,  ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εμβολιασμός των ανασφάλιστων παιδιών και μαθητών που δεν έχουν κάνει τα εμβόλια που αντιστοιχούν στην ηλικία τους.

Ο εμβολιασμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, Σάββατο 28 και Κυριακή 1 Μαρτίου 2016 από 9 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Ιατρείο Αγρινίου (οδός Κωστή Παλαμά 20). Παράλληλα θα γίνεται και δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος των παιδιών, στον ίδιο χώρο κατά τις ίδιες ημερομηνίες και ώρες.

epi-diktyo-giatroitoukosmouΤην Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 ο εμβολιασμός θα γίνεται οργανωμένα από τα Σχολεία, κατόπιν ραντεβού με το Κοινωνικό Ιατρείο Αγρινίου (έχει προηγηθεί ενημέρωση όλων των Σχολείων του Δήμου Αγρινίου Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης).

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, οι γονείς μπορούν να φέρνουν τα παιδιά τους για εμβολιασμό, έχοντας μαζί τους απαραίτητα το Βιβλιάριο Υγείας του κάθε παιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Κοινωνικό Ιατρείο Αγρινίου τηλ. 2641033582 και στα μέλη του Δικτύου: Χριστοφορούλα Λιάτσου τηλ. 6946 655005 και Κατσαρό Άκη τηλ. 26410 61999.

“Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση του Κοινωνικού Ιατρείου.”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close