Δυτική Ελλάδα

Δωρεάν αγγειολογικές εξετάσεις στο Αγρίνιο

epi-aggeiologiki-exetasiΔωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για την Περιφερική Αρτηριακή (ΠΑΝ) και την Θρομβοεμβολική Νόσο (ΦΘΝ) θα πραγματοποιήσουν   εξειδικευμένοι ιατροί, μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής  Εταιρείας  την Παρασκευή  24 Ιανουαρίου 2014  από τις 17.00 μέχρι τις 20.30  στο ξενοδοχείο  Agrinio Imperial.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται  στα πλαίσια του Συμποσίου της  Ελληνικής Αγγειολογικής  Εταιρείας  με την συνεργασία  της  Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Πατρών, την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου,  του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και της Ιατρικής Εταιρείας  Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου και με χορηγούς τις φαρμακευτικές εταιρείες   BAYER HELLAS   και ELPEN.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων  είναι περιορισμένος,. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha PublicRelations (APR ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 36 45 629 και ώρες 09:30 έως 17:30 (αστική χρέωση) ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας www.angiology.gr  στο fax: 210 3644 441 ή στο email:, info@apr.com.gr

Οι  ανωτέρω  εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν  από τα μέλη της  Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας με σκοπό  την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  του κοινού για τις συγκεκριμένες ασθένειες , των οποίων η  διάγνωσή πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.

Ο παρακλινικός έλεγχος που γίνεται αποσκοπεί στην εξέταση του ασθενούς, την εκτίμηση της βαρύτητας της βλάβης και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler) ή και με τη βοήθεια απεικονιστικών μεθόδων (Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η θεραπευτική τακτική.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Apr, τηλ. 210 3645 629 κα Καίτη Αντωνοπούλου: k.antonopoulou@apr.com.gr ή κα Ρούλα Μητά: r.mita@apr.com.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button