Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Δομινίκη Παπαδοπούλου: «Οι Σπαρτιάτες μου φέρθηκαν άδικα λόγω της ομορφιάς και της εργασίας μου» (φωτο)

Σε δημόσια δήλωση δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της κ. Γιώργου Μπαρτζώκη, προχώρησε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Η νεαρή υποψήφια με το κόμμα των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, είχε προκαλέσει σάλο λίγο μετά τις εκλογές, όταν είχε γίνει γνωστό πως συμμετείχε σε διάφορα ριάλιτι GNTM, ενώ έχει και λογαριασμό στο onlyfans.


Το onlyfans είναι συνδρομητική πλατφόρμα όπου οι δημιουργοί περιεχομένου, όπως η Δομινίκη Παπαδοπούλου, μπορούν και ανεβάζουν συνήθως αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους και οι θαυμαστές τους πληρώνουν ώστε να τις δουν.

Η αποκάλυψη αυτής της δραστηριότητας της υποψήφιας, οδήγησαν τους «Σπαρτιάτες» στην απόφαση να την αποπέμψουν «διότι δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξης».

Διαβάστε Επίσης

Στη δήλωση της η υποψήφια στη Λευκάδα , κάνει λόγο για «αδικία» που έγινε στο προσωπο της και πως δεν περίμενε πως ένα κόμμα θα την κατακρίνει για την ομορφιά και την εργασία της.

Αναλυτικά, η δήλωση της:

«Η αδικία που έγινε στο πρόσωπο μου ενός πολιτικοποιημένου πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας από το κόμμα Σπαρτιατών και τον πρόεδρο είναι πολύ μεγάλη .

Για να βάλω σε σωστή βάση τα δεδομένα και να αναδείξω τα ατομικά δικαιώματα ενός νέου κοριτσιού που επιλέγει την δική επαγγελματική και κοινωνική ζωή . Η αγάπη μου για τη εργασία μου και στο only fans στο λογαριασμό μου είναι πολύ μεγάλη δίκαιη και ελεγμένη . Η αγάπη μου για το θέαμα με οδήγησε να ασχοληθώ με την προώθηση του λογαριασμού μου .

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών φέρθηκε σε μένα άδικα και με ρατσιστικά κριτήρια της επιλογής εργασίας μου, λες και αν ήμουν σερβιτόρα σε bar και έμπαινα σε φωτιές η νερά για να σερβίρω θα απασχολούσε αυτόν και το κόμμα.

Συμμετείχα στις βουλευτικές εκλογές στην εκλογική περιφέρεια Λευκάδας με αγάπη για τις ιδέες μου που χρόνια υπερασπίζομαι. Δεν περίμενα όμως ένα κόμμα να με κατακρίνει για την ομορφιά ή για την εργασία μου για να ζήσω και βγάζω εξαιτίας αυτής με υποκειμενικά κριτήρια.
Συνεχίζω να αγωνίζομαι για τα ατομικά δικαιώματα των Ελλήνων και θα συνεχίζω να σφίγγω το χέρι σ όλους τους ψηφοφόρους λέγοντας τα πράγματα με αληθινή ΦΩΝΗ χωρίς φόβο και πάθος.
Φιλικά η ΔΟΜΙΝΙΚΗ σας».

dominiki1

dominiki3

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button