ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

“Πνιγμένο” στα χόρτα ξανά το νεκροταφείο στο Δοκίμι (φωτο)

Κάθε χρονο τα ίδια στο Δοκίμι του Αγρινίου, με τους πολίτες πάλι να διαμαρτύρονται για την κατασταση που επικρατεί ως προς την βλάστηση εντός του δημοτικού κοιμητηρίου.

“Σας παρακαλώ κάντε κάτι… δεν μπορούμε να ανάψουμε τα καντήλια των δικών μας από τα χόρτα που αγγίζουν τα 2 μέτρα…θα μας φάνε τα φίδια…”, είναι η χαρακτηριστική έκκληση κατοίκου της περιοχής.

Το φαινόμενο δεν είναι η πρωτη φορά που καταγράφεται και όχι μόνο στο Δοκίμι , αλλά και σε άλλα περιφερειακά κατά κύριο λόγο νεκροταφεία του δήμου Αγρινίου.

Αναδεικνύει όμως και τις σοβαρές αδυναμίες που καταγράφονται στη υπηρεσία πρασίνου του δήμου Αγρινίου, που μαζί με αυτήν του ηλεκτροφωτισμού είναι από τις πλέον “προβληματικές” σε λειτουργία, κάτι που πιθανώς να σχετίζεται και με την “αποψίλωση” τους σε προσωπικό, όπως έχει επισημανθεί και στο δημοτικό συμβούλιο.

Για τον ηλεκτροφωτισμό για παράδειγμα, είναι χαρακτηριστική η εικόνα σε πολλούς δρόμους του Αγρινίου, όπου ο δημοτικός φωτισμός ανάβει έως και… δυο ώρες πριν δύσει ο ήλιος, προκαλώντας μεταξύ άλλων και ζήτημα κατασπατάλησης ηλεκτρικης ενεργείας και οικονομικής επιβάρυνσης των δημοτών.

Φωτογραφίες από το νεκροταφείο στο Δοκίμι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button