Δυτική Ελλάδα

Διώκονται υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας τρία xρόνια μετά τον θάνατο μοτοσικλετιστή στον Αστακό

lakoyves-dromos
Ο εισαγγελέας Λευκάδας άσκησε δίωξη στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτ Ελλάδας, για το θάνατο του ψαρά Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα πριν από τρία χρόνια. Το ατύχημα έγινε με την ομάδα της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Πρέβεζας που είχαν πάει εκδρομή στο Μεσολόγγι και επέστρεφαν από τον Αστακό.
Όλη η ομάδα του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών είχε πει τότε ότι άδικα σκοτώθηκε ο πολύ αγαπητός 53χρονος Πρεβεζάνος, από μία τεράστια λακκούβα στη μέση του δρόμου στο τέλος της μεγαλύτερης ευθείας του δρόμου, χωρίς πινακίδα και χωρίς σήμανση.
Τρία χρόνια από το θάνατό του, τελικά μετά από αγώνα που ξεκίνησε η οικογένειά του, ο Εισαγγελέας Λευκάδος κατηγορεί τρεις υπαλλήλους της Περιφέρειας ότι ευθύνονται γιατί άφησαν τον δρόμο σε αυτή την άθλια κατάσταση.
Το δικαστήριο ήταν να γίνει την προηγούμενη βδομάδα στη Λευκάδα, αλλά τελικά αναβλήθηκε γιατί δεν μπορούσε να πάει ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.
Ούτε τα δικαστήρια μπορούν να κάνουν τίποτε όταν το κράτος αδιαφορεί, λίγο μετά το ατύχημα, η Περιφέρεια προσπάθησε να φτιάξει πρόχειρα τη λακκούβα.  Έπρεπε να σκοτωθεί ο ένας άνθρωπος για να ευαισθητοποιηθούν.
Σας δείχνουμε λοιπόν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα πως έγινε πάλι ο ίδιος δρόμος.
Μία απλή βόλτα του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών κατέληξε σε τραγωδία.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα, Απόστολος Τάσσης  δήλωσε ότι για να αποδοθούν ευθύνες δεν αρκεί μόνο η δίωξη του εισαγγελέα αλλά πρέπει να βγει και η απόφαση του δικαστηρίου.
http://prevezabest.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button