Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διοικητής 6ης ΥΠΕ: «Ζήτησα τη συνδρομή των αυτοδιοικητικών για τους εμβολιασμούς»

Η αυτοδιοίκηση αποκτά ενεργότερο ρόλο στη μάχη για τους εμβολιασμούς ενάντια τον κορωνοϊό και προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξε συντονισμός με την 6η ΥΠΕ.

Για το ζήτημα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποίησα σειρά επαφών με Δημάρχους περιοχών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με αποκλειστικό θέμα τον εμβολιασμό των κατοίκων, που για οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν ή δεν έχουν πρόσβαση σε κέντρα για να εμβολιαστούν.

Κατέστησα σαφές σε όλους τους Αυτοδιοικητικούς, πως η 6η ΥΠΕ είναι έτοιμη να εκτελέσει σχέδιο εμβολιασμών των κατοίκων σε κάθε σημείο που θα ζητηθεί και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησα τη συνδρομή τους για να ολοκληρωθεί άμεσα και με επιτυχία το συγκεκριμένο σχέδιο.

Με το ίδιο θέμα πραγματοποιήσαμε μαζί με τον Περιφερειάρχη μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη τηλεδιάσκεψη με όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν κατά του covid 19. Είναι το μόνο μας όπλο απέναντι στον ιό και τις μεταλλάξεις του και πρέπει όλοι να επιδείξουν την πρέπουσα ευθύνη ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Δήμων.

Εμείς είμαστε έτοιμοι, με σχέδιο και ευθύνη, να βρεθούμε άμεσα δίπλα τους».

Ένα Σχόλιο

  1. Να πάει ο δήμαρχος Αγρινίου μαζί με τους τοπικούς προέδρους των χωριών της Μακρυνείας να πείσει τους κατοίκους ότι πρέπει να εμβολιαστούν για την υγεία τους, αλλά συνεχώς μένουν χωρίς νερό για 2,3, ημέρες με 40 βαθμούς. Το λιγότερο που μπορεί να εισπράξουν είναι ντομάτες εποχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button