Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Με τη Χρ. Σταρακά ο Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς: “Να δώσουμε ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης στον δήμο Αγρινίου”

Ο Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά, θέλοντας, όπως ο ίδιος αναφέρει , να συμβάλει στον “σωστό σχεδιασμό του αναπτυξιακού χάρτη του Δήμου Αγρινίου, ίσα και δίκαια για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα”.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο και από το 2005 υπηρετεί στα Σώματα Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η οικογένεια Κουτσουπιά δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια με ανιδιοτέλεια και σεβασμό στις παραδόσεις,τα ήθη και έθιμα για την άναδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων και πρόσφατα μετά από αρχαιρεσίες στον Πανευρυτανικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας επανανεκλέγει για να διεκδικήσει ακόμη μία θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Ο ίδιος σε μήνυμά του αναφέρει: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ειναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας που δεν πρέπει να χαθεί, γιατί ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ.

Ως πολίτες, ως δημότες, ως κάτοικοι μιας περιοχής που την γνωρίζουμε, την αγαπάμε, την νοιαζόμαστε μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τα έργα και τις υποδομές για να του δώσουμε ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης.

Συμμεριζόμενος όλα τα παραπάνω και με σκοπό τον σωστό σχεδιασμό του αναπτυξιακού χάρτη του Δήμου Αγρινίου, ίσα και δίκαια, για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, συντάσσομαι με ιδιαίτερη χαρά στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά για ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο σκέψης, διοίκησης και αποτελεσματικότητας που θα μετριέται με έργα και πράξεις.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button