ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Μήνυση κατά του πρώην δημάρχου κατέθεσε ο Κώστας Λύρος

Για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε υποβολή μήνυσης κατά του πρώην Δημάρχου Νίκου Καραπάνου προχώρησε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος νωρίτερα σήμερα.

Την κίνησή του είχε προαναγγείλει προ ημερών, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, μετά και τα όσα έλαβαν χώρα στο δημοτικό συμβούλιο για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου σχετικά με τις ενέργειές του δήλωσε:

«Eνεργώντας για λογαριασμό των δημοτικών συμβούλων, αλλά και των συνδημοτών μου που δεν ανέχονται τέτοιες προσβολές, προχώρησα στην υποβολή μήνυσης κατά του πρώην Δημάρχου για την απρεπέστατη συμπεριφορά του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, η οποία διέσυρε το Δήμο μας πανελλαδικά.

Οι αστείες δικαιολογίες επιβαρύνουν την κατάσταση, γιατί προσβάλλουν την νοημοσύνη όλων μας.

Θέτω σαφώς τα όρια ανάμεσα στον υγιή πολιτικό διάλογο, ακόμη και την αυστηρή κριτική, από την αγελαία συμπεριφορά που καμία θέση δεν πρέπει να έχει στο Δήμο της Ι.Π. του Μεσολογγίου και επισημαίνω ότι δεν έχει η κίνηση μου αυτή καμία σχέση με την ποινικοποίηση του πολιτικού διαλόγου.

Θέλω επίσης να δηλώσω ότι με αυτή μου την ενέργεια δεν επιδιώκω κανένα πόλεμο. Είμαι όμως υποχρεωμένος να αμυνθώ απέναντι σε μια συντονισμένη προσπάθεια να πληγεί η δημοτική αρχή και να διεκδικήσω τα αυτονόητα:

Να μας αφήσουν να δουλέψουμε. Να πάψουν να μας εμποδίζουν. Να μας αφήσουν να πράξουμε αυτά που υποσχεθήκαμε».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button