ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Δύο ακόμη προσθήκες στον Συνδυασμό του Κώστα Λύρου

Στο πλευρό του Κώστα Λύρου  και με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» τάσσεται ο  Γιάννης Σταύρου, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Κώστα Λύρου να είμαι συνοδοιπόρος στην μεγάλη προσπάθεια του να  αλλάξουμε τον τόπο.


Μια προσπάθεια που αναγνωρίζω πως υπηρετεί με υπευθυνότητα και καθαρότητα όλο το προηγούμενο διάστημα στη διοίκηση του Δήμου, παρά τα σοβαρά εμπόδια .

Η συμμετοχή μου σε αυτή έρχεται με σκοπό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κοινωνικό πρόσημο, η ευαισθησία αλλά και η αξιοποίηση των ευκαιριών  και δυνατοτήτων για κάθε ομάδα συμπολιτών .

Συστρατεύομαι,  λοιπόν στο πλευρό του Δημάρχου για ένα Δήμο προοδευτικό, ένα Δήμο πιο ανθρώπινο και πιο προσβάσιμο για όλους».

stavrou

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι και η Aγγελική Ανδρίτσου η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:

«Η παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» δημιουργήθηκε πριν 3,5 χρόνια από μία ομάδα ανήσυχων συνδημοτών μου, που δεν τους εξέφραζε ο κατεστημένος παλαιοκομματικός τρόπος άσκησης της αυτοδιοίκησης στο Δήμο μας.

Η παράταξη αυτή πλέον έχει γίνει πολυπληθής και πολυσυλλεκτική και κατάφερε στη μέχρι τώρα διοίκηση του Δήμου μας, με σχέδιο, πρόγραμμα, συνεργασία και  όραμα και δώσει προοπτική και  νέα ταυτότητα στο τόπο μας.

Γνωρίζοντας τον Κώστα Λύρο και εκτιμώντας τον χαρακτήρα, την επιμονή και την ακεραιότητα του αποφάσισα να συστρατευθώ και πάλι στο αγώνα που θα δώσει, θα δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σα μια γροθιά, γιατί πιστεύω ότι οι γυναίκες οφείλουν και πρέπει να αναλάβουν ενεργό ρόλο στα κοινά και όχι απλά να καλύπτουν το υποχρεωτικό ποσοστό στους συνδυασμούς.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button