Δυτική Ελλάδα

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Ανακάλεσαν την απόφαση για τους… 5 τόνους γάλακτος για το εργατικό προσωπικό!

epi-dimos-aktiou-vonitsas-gala-ypaliloiΟ Δήμος Ακτίου Βόνιτσας ανακάλεσε την απόφαση για την απευθείας ανάθεση που αφορούσε… την προμήθεια 5 τόνων (5.000 λίτρα) γάλακτος για τους υπαλλήλους της υπηρεσίας τεχνικών έργων.
Το ζήτημα, που έχει αναστατώσει την κοινωνία της Βόνιτσας, είχε ανακινήσει η δημοσίευση στις 13 Φεβρουαρίου 2015, με τίτλο: «5.000 ευρώ για γάλα στo εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας». (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και όλοι οι δημότες διερωτήθηκαν: «Αλήθεια σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, πόσους εργατοϋπαλλήλους απασχολεί η υπηρεσία τεχνικών έργων του δήμου Ακτίου Βόνιτσας και πόσο γάλα θα πρέπει να πίνουν κάθε ημέρα για να καταναλώσουν τους 5 τόνους γάλα;»!

Τελικά μετά την κατακραυγή των πολιτών ο Δήμος έκανε ανάκληση της απόφασης, που αφορούσε… προμήθεια γάλακτος αξίας 5.000 και η οποία ανάκληση προκαλεί πάντως εύλογα ερωτήματα: 
Τι μεσολάβησε και έγινε ανάκληση της απόφασης; Μήπως οφείλει ο Δήμος να εξηγήσει στους δημότες τους λόγους της ανάκλησης αυτής; Ποιές παρατυπίες εντοπίστηκαν και από ποιους διεπράχθησαν;  Ευθύνη δεν έχει κανένας;
Δείτε τις αποφάσεις του Δήμου όπως αναρτήθηκαν στη διαύγεια….

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close