ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Πρόσληψη δυο οδηγών αγροτικού μηχανήματος για δυο μήνες

Στην πρόσληψη δύο Οδηγών Δ.Ε. με άδεια οδήγησης αγροτικού μηχανήματος (ελαστικοφόρος γεωργικός ελκυστήρας –τρακτέρ με την κατάλληλη προσαρμογή (Ρ.Τ.Ο.) χορτοκοπτικού – κλαδευτικού μηχανήματος καταστροφέας) με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ δίμηνης διάρκειας θα προχωρήσει ο δήμος Αγρινίου.

Οι προσλήψεις θα εξυπηρετήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Περιβάλλοντος και των εργασιών που είναι υποχρεωμένο να κάνει.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του αντιδημάρχου Κ.Καλαντζή που επισήμανε πως στον Δήμο υπηρετούν μόνο δύο μόνιμοι υπάλληλοι με άδεια οδήγησης αγροτικού μηχανήματος για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών, ο δε Δήμος Αγρινίου διαθέτει τρία αγροτικά μηχανήματα (ελαστικοφόροι γεωργικοί ελκυστήρες –τρακτέρ με την κατάλληλη προσαρμογή (Ρ.Τ.Ο.) χορτοκοπτικού – κλαδευτικού μηχανήματος καταστροφέας.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με απόφαση του δημάρχου, κατ’ εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, και με τα ειδικά τυπικά προσόντα και τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, και την συνδρομή των προϋποθέσεων και περιορισμών των σχετικών άρθρων των νόμων που ισχύουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button