Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: «Μεταφέρετε τα απορρίμματα στον πλησιέστερο κάδο μέχρι την επανατοποθέτηση σε Ι. Σταΐκου- στοά Παπαγιάννη»

Στην οδό Ι. Σταΐκου εκτελούνται τεχνικά έργα υποδομής στο πλαίσιο κατασκευής του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».

Προκειμένου το έργο να καταστεί λειτουργικό απαιτήθηκε η διακοπή της εισόδου και κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς Χρ. Σαλάκου, Ι. Σταΐκου (από οδ. Χρ. Σαλάκου έως οδ. Γρίβα), από την οδό Βότση έως την πλατεία Δημοκρατίας για την ανακατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος.


Γι’ αυτό το λόγο απομακρύνθηκαν προσωρινά οι κάδοι μηχανικής αποκομιδής που ήταν τοποθετημένοι στη οδό  Ι. Σταΐκου και στη στοά Παπαγιάννη και τοποθετήθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο στο τέλος της στοάς Παπαγιάννη.

«Είναι κατανοητό ότι δημιουργείται μια μικρή αναστάτωση στους πολίτες  που εξυπηρετούνται από τους συγκεκριμένους κάδους.

Μέχρι την επανατοποθέτησή τους καλούμε τους δημότες  να μεταφέρουν τα απορρίμματά τους στον πλησιέστερο  κάδο και να  γίνεται η απόθεση των οικιακών απορριμμάτων εντός των κάδων αποκομιδής.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση σας. Ας βοηθήσουμε όλοι, με την προσωπική μας συμβολή, να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή», τονίζει η σχετική ενημέρωση.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button