ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου-καταφύγιο αδέσποτων: Εν αναμονή της ανάδειξης προσωρινού μειοδότη

Στην τελευταία συνεδρίαση της στις 9 Απριλίου η Δημοτική Επιτροπή, μεταξύ άλλων προχώρησε στην έγκριση του 1ου Πρακτικού του διαγωνισμού του έργου του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του δήμου Αγρινίου, με προϋπολογισμό 694.000 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήταν σύμφωνα με τη διακήρυξη η Τρίτη 26-03-2024 και ώρα 10:00 µ.µ. και η ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ήταν η Παρασκευή 29-03-2024 και ώρα 10:00 π.μ. με ανοικτή διαδικασία επιλογής Αναδόχου.
Η Επιτροπή Διαγωνισμού προέβη σε όλους τους ελέγχους που προβλέπονται από την Διακήρυξη του έργου και στον έλεγχο του μέσου όρου των εκπτώσεων των παραδεκτών προσφορών που υποβλήθηκαν.
Ο μέσος όρος των εκπτώσεων του συνόλου των παραδεκτών προσφορών, που υποβλήθηκαν είναι 27,23%.


Απο τον έλεγχο των προσφορών προέκυψε πως τρεις απο αυτές, ήταν ασυνήθιστα χαμηλές σε σχέση με το μέσο όρο του συνόλου των παραδεκτών προσφορών που υποβλήθηκαν. Έτσι, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία οι τρεις εταιρείες καλούνται να εξηγήσουν τις τιμές ή το κόστος που προτείνουν στην προσφορά τους εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι ημερών από την κοινοποίηση της αντίστοιχης πρόσκλησης.
Εφόσον γίνει ο έλεγχος των εξηγήσεων τιμών ή κόστους από την Επιτροπή Διαγωνισμού και κριθεί από την Αναθέτουσα Αρχή ότι η προσφορά του είναι σύμφωνη με την Διακήρυξη και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της Υπηρεσίας σύμφωνα με την μελέτη, στην συνέχεια θα αναδειχθεί ο προσωρινός μειοδότης

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button