ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Έξι δίμηνες προσλήψεις φυλάκων

Στην πρόσληψη έξι ατόμων ειδικότητας ΔΕ φυλάκων, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, προχωρά ο δήμος Αγρινίου.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου:


Εγκρίνει την πρόσληψη από τον Δήμο Αγρινίου, μετά και την αριθμ. ΓΝ 212/5- 12-2023 γνωμοδότηση της Επιτροπής του άρθρου 28 παρ. 4 του ν. 2190/1994 του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία γνωμοδοτεί ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη, έξι (6) ατόμων ειδικότητας ΔΕ φυλάκων, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, προκειμένου να αντιμετωπισθούν κατεπείγουσες ανάγκες φύλαξης του ΔΑΚ Αγρινίου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» καθώς και σχολείων του Αγρινίου.

Στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου έχει προβλεφθεί η δυνατότητα πρόσληψης έως εκατό πενήντα (150) ατόμων για θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (άρθρο 32 της αριθμ. 64993/13431/5-9-2011 απόφασης Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου –Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου –αριθμ. ΦΕΚ 2183/Β/2011).

Στο προϋπολογισμό του έτους 2023 έχουν προβλεφθεί οι ανάλογες πιστώσεις, ως φαίνεται και από την υπ’ αριθμ. 83684/28-12-2023 βεβαίωση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με απόφαση του Δημάρχου, κατ’ εκτέλεση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, και με τα ειδικά τυπικά προσόντα και τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις, και την συνδρομή των προϋποθέσεων και περιορισμών των σχετικών άρθρων των νόμων που ισχύουν

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button