Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις εκπρόθεσμες εγγραφές βρεφών και νηπίων

Οι αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 10/9

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου»,  ανακοινώνει σχετικά με τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφών ή/και επανεγγραφών νηπίων και βρεφών  στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς  σταθμούς, τα εξής:

Από σήμερα Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Δ.Π.Σ – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου και θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022.


Για εγγραφή στα τμήματα νηπίων  δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από   1-1-2019  έως  31-3-2020.

Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών  δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί  από 01-05-2020  έως και  31-03-2022.

Οι γονείς που έχουν λάβει voucher μέσω τις Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. να το επισυνάψουν στα λοιπά δικαιολογητικά, καθώς αποτελεί κριτήριο προτεραιοποίησης εγγραφής στις εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Oι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  preschool.  Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου,  https://agrinio.gov.gr  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagrinio.intellisoft.gr .

Προσοχή:  Οι γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή για το σχολικό έτος 2021-2022, δεν απαιτείται να προχωρήσουν σε νέα  δημιουργία καθώς  εισέρχονται με τους παλαιούς κωδικούς. Στην περίπτωση που έχουν απολέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από  κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone  καθώς και tablet.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης στην  πλατφόρμα https://polagrinio.intellisoft.gr θα βρείτε χρήσιμά έγγραφα- απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button